Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
West Air Grup Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Purificator de aer
1159 €
Brand
DT194 - ARTEL Italia
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Echipamentele Artel reprezinta cel mai avansat sistem de filtrare a aeruli si eliminare a fumului de tigara. Sunt dotate cu circuit de comanda cu microprocesor, senzor de fum si ionizator de aer, filtru de carbune activ, telecomanda.

Pe langa eficienta remarcabila in eliminarea fumului de tigara, echipamentele sunt capabile sa retina in proportie de 98% orice impuritate mecanica existenta in aer, in sensul prafului, microorganismelor de orice fel (virusi, bacterii, microbi, etc.), gazelor cu molecula mare si chiar a radiatiilor emise de izotopii de radon emisi in general de materialele de constructii.

Ca dovada a competentelor remarcabile ale echipamentelor noastre exista buletinele de analiza emise de INSTITUTUL DE SANATATE PUBLICA BUCURESTI, in cadrul Sectiei de Medicina a Mediului, unde au fost testate in privinta capacitatii de retentie a poluantilor din aer, buletine care atesta performantele echipamentelor si le recomanda in mod special localurilor publice.

In dotarea standard a echipamentelor intra ionizatorul de aer care are menirea de a imbogati aerul din incinta cu ioni negativi, extrem de benefici pentru sanatate, fiind cunoscuti in medicina ca si "vitaminele aerului", precum si filtrul de carbune activ, pentru eliminarea mirosurilor neplacute.

Senzorul de fum din dotarea circuitului de comanda masoara permanent nivelul de impuritati prezent in aer, in mod special a fumului de tigara. In functie de aceasta cantitate microprocesorul stabileste nivelul de putere de absorbtie necesar. Practic, echipamentul functioneaza complet automat, nefiind necesara interventia omului eliminand astfel eventuale erori.

Fiind un echipament care realizeaza recircularea aerului in interior, vom obtine si o buna omogenizare a temperaturii, fiind un alt castig remarcabil al acestui sistem. Avantajele implementarii unui sistem profesional sunt urmatoarele:
- Montaj extrem de facil, fara a necesita transformari constructive;
- Consum energetic foarte scazut (50-200 W);
- Design elegant, fiind disponibile modele de tavan, de perete sau care se pot
incastra in tavanele false;
- Simbioza perfecta cu sistemele de incalzire respectiv racire a aerului,
echipamentele aducand practic serioase economii in acest sens;
- Nu evacueaza caldura pe timpul iernii, ba chiar ajuta la obtinerea unei
temperaturi constante in incinta, reducand drastic costurile de incalzire;
- Pe timpul verii reduc costurile cu climatizarea aerului;
- Elimina si alte impuritati prezente in aer cum ar fi: praf, pulberi, virusi,
bacterii, spori de mucegai, par de animale, polen, exalatii chimice, gaze;
- Sunt usor de intretinut, fara a avea elemente consumabile ci doar un filtru care necesita spalare periodica;
- Asigura un pret optim in comparatie cu alte sisteme de ventilatie;
- Au mare anduranta;
- Investitia se amortizeaza in timp datorita economiilor pe care le aduc.

Suntem mandri sa ne situam in pozitia de lider pe piata romaneasca, echipamentele noastre facand parte din ultima generatie de purificatoare electrostatice.
Producatorul este Artel SPA din Italia, cu experienta de 25 ani in productia de astfel de echipamente, cu piata de desfacere in 54 de tari ale lumii. Nivelul de tehnologie atins de Artel in productia echipamentelor este foarte avansat, fiind primul producator care a initiat generatia noua de circuite de comanda, dotate cu microprocesor si cu senzor de fum.

In dotarea standard a echipamentelor intra si ionizatorul de aer, element foarte important in stabilirea echilibrului ionic al aerului purificat.

Modele diferite pentru: tavan - aparente; tavan - incastrabile; perete. Capacitati diferite pentru necesitati diferite.
Din Gura in Gura
Alte Produse